Купить тур из Украины

Blog

Табір польської мови та польської культури

Янув Любельський

При бронюванні туру можлива посадка в різних містах Польщі, основні з яких (інші міста — уточнюйте):
Катовіце, Краків, Гданськ, Варшава, Познань, Лодзь, Вроцлав

11 днів в таборі для дітей 8-17 років

У парку відпочинку Zoom Natury ви зможете пізнати світ природи через активний досвід та експерименти. Тут є мотузковий парк, енергетичний сквер з фонтанами, відкритий тренажерний зал, кімната таємного виходу, аквапарк та парк творчості. Піщаний пляж біля Яновського водосховища заохочує засмагати та купатися. Ви можете помилуватися комплексом ландшафтного парку Яновські ліси під час пішохідних, велосипедних, квадроциклів, каное та верхової їзди. Поруч з OW Almatur є зона для занять пейнтболом, Центр верхової їзди Каріно, Центр освіти природи. Крім перерахованих вище атракціонів, кожна група окремо виконує власну спеціалізовану програму табору. Для учасників усіх груп ми організуємо 2 екскурсії по району повільним туристичним потягом або автобусом: до старовинної гончарної майстерні в Łązek Garncarski, до Porytowe Wzgórze, до Момоти та Шклярні та автобусна поїздка (за бажанням) до Замостя, Ланьцута, Сандомиру, Любліна. Активних чекають спортивні розваги: ​​настільний теніс, бадмінтон, пляжний волейбол, піші та велосипедні тури, багаття, сталкінг, квести, ігри, спортивна олімпіада, дискотеки, караоке.

Опис програм в таборі:

Табір польської мови та культури для польської діаспори та іноземців (8-11 років), (12-14 років), (15-17 років)

Програма табору орієнтована на людей, які бажають розширити свої знання у привабливій та креативній формі та подолати мовні бар’єри. Завдяки спеціально розробленій програмі учасники зможуть вивчати нові слова та вирази, а також основні граматичні структури у своєму природному середовищі та контексті під час мовного семінару (3 уроки на день).

Заняття проводять досвідчені вчителі польської мови у формі практичних мовних вправ, розвиваючи не лише розмовну мову, а й основні навички письма та читання польською мовою.

Заняття проводитимуться в групах по 10-15 осіб залежно від рівня знання польської мови.

Будуть численні атракціони, засновані на активному використанні мови, наприклад, ігри Скраббл, спільне читання, покази фільмів, бесіди, жанрові сцени, а також вікторини знань про польську культуру та географію.

Програма табору буде поєднуватися з активним відпочинком після занять – командними іграми та іграми, багаттями та дискотеками – це чудова можливість завести нові знайомства та дружбу.

Розміщення:

База відпочинку ALMATUR в Янові-Любельському знаходиться в лісі, біля водойми. На курорті є камін, дитячий майданчик, настільний теніс, прокат велосипедів, майданчик для пляжного волейболу, сауна, джакузі.

Учасники: літніх таборів, таборів плавання та аквааеробіки, мотокросу будуть розміщені в павільйоні готелю в 3-, 4- та 5-місних номерах з санвузлами.

Учасники інших таборів: крав-мага, верхова їзда, їзда на велосипеді та каное, пейнтбол та виживання, роликові ковзани, теніс, фітнес, польський мовний табір, розміститься в дерев’яних 6-місних будинках типу KROKUS або типу Narol.

У кожному котеджі є санвузол.

Будинки типу Крокус мають 6-місну кімнату та санвузол. Будинки НАРОЛ мають: одно-, дво- та тримісні кімнати та санвузол.

Додаткова програма:

Поїздка на позашляховиках (одяг після поїздки викинути) – ціна – близько 30 зл. Відвідування Zoom Natury – прибл. 28 злотих, вихідна кімната — мінімальний вік від 12 років — приблизно 15 зл. Мотузковий парк – приблизно від 10 злотих до приблизно 38 злотих, басейн – близько 10 злотих/особа, боулінг – близько 10 злотих/особа.

Харчування:

Весь день (3-разове + полуденок). Перший прийом їжі — вечеря по прибутті, останній прийом їжі — сніданок у день виїзду + обід у дорозі понад 5 годин.

Вартість програми та зміни:

  • 27 червня — 7 липня 2022 року — продано
  • 8 липня — 18 липня 2022 року — від 2049 зл 1749 злотих
  • 19 липня — 29 липня 2022 року — від 2049 зл 1749 злотих
  • 30 липня — 9 серпня 2022 року — від 2049 зл 1749 злотих
  • 10 серпня — 20 серпня 2022 року — від 2049 зл 1749 злотих
  • 1 серпня — 31 серпня 2022 року — від 1949 зл 1649 злотих

Наразі оплата можлива тільки з картки туриста за лінком або за рахунком в злотих через польський банк!

Лінк на оплату висилаємо після підтвердження бронювання. Оплата знімається в злотих.
На дату публікації діяли акційні ціни, уточнюйте наявність акції перед бронюванням!

Що включено?
  • проживання в таборі 10 ночей (11 днів);
  • заняття з польської мови 3 уроки на день
  • вказане харчування;
  • мед. страхування за програмою Signal Iduna Polska TU SA: NNW 15 000 зл.;
За додаткову плату
  • Проїзд від вашого міста до лагерю.

Додаткова інформація:

У вартість не входить:
— депозит, що повертається в центрі в день прибуття, у розмірі близько 50 злотих —
вхідні квитки близько 25 злотих
— додаткова програма за бажанням
— Наведена вартість заходу не включає обов’язкові внески для Фонду гарантування туристів – 2 злотих та Фонду допомоги туристам – 2 злотих.

Тури по всьому світу від провідних туроператорів України та наші авторські тури

Підпишись