Купить тур из Украины

Blog

З Польщі. Фабрика адреналіну

Дитячий пригодницький табір Фабрика адреналіну

При бронюванні туру можлива посадка в різних містах Польщі, основні з яких (інші міста — уточнюйте):
Катовіце, Краків, Гданськ, Варшава, Познань, Лодзь, Вроцлав

11 днів в таборі для дітей 10-18 років

Табір Фабрика адреналіну (з 10-18 років) Спортивно-оздоровчий центр Alpina Sport є одним із небагатьох центрів активного дозвілля в Польщі з такими великими спортивними спорудами. На площі 50 000 м2 розташовані 16 тенісних кортів (в тому числі 4 критих аерохолом), 2 багатофункціональних поля зі штучною травою, футбольне поле, поле для пляжного волейболу, легкоатлетичний стадіон з 200-метровою тартановою доріжкою, відкритий басейн, тир, квадроцикли, пейнтбольне поле та багато інших атракціонів. Об’єкт безпечний: огороджений та охороняється, цілодобовий моніторинг.

Опис програм в таборі:

Відчуйте незабутню пригоду, відчуйте кайф від емоцій та адреналіну, що тече у вашій крові. Насичена атракціонами програма означає, що немає часу нудьгувати. Приготуйтеся до днів, наповнених активним відпочинком та неймовірними враженнями.

Квадроцикли (2 х 2 години) — тренування на спеціально підготовлених трасах, розташованих на понад 4 гектарах полів, лук, лісів і пагорбів. Після навчання для бажаючих поїздка на дику місцевість – атракціон оплачується додатково.

Пейнтбол (3 х 2 години) – кожен учасник оснащений формою, маскою, колодками та маркером. Він стає солдатом і йде в бій зі своєю командою! Учасники грають за конкретними сценаріями, кожен з яких має різний сюжет і забезпечує сильну дозу адреналіну. Під час заняття ви стріляєте понад 1000 куль!

Splatmaster для найменших — гра в «маленький пейнтбол», де сила удару м’яча набагато нижча, ніж у традиційному пейнтболі, і підходить для дітей від 9 років. Боєприпаси ламаються, залишаються характерні «бризки», але болю чи синців немає.

Сплав на човні на 12 осіб (1 х бл. 3,5 години) — маршрут охоплює мальовничу долину Попрад. Швидка течія річки приносить масу емоцій і навчить учасників співпрацювати в групі.

Заняття на мотузках (3 х 2 години) – учасники піднімаються, долають мотузкові мости, будують вежу. Це чудова підготовка до навичок використання лазіння та техніки лазіння.

Агент (1 раз за перебування) — учасники мають можливість прийняти виклик у рамках сценарної гри AGENT. Це ігровий процес, заснований на популярному телешоу і перенесений в реальність табору. Починається після сніданку і закінчується після вечері. Ведучий ставить учасників на випробування, які вимагають кмітливості, сміливості та сильного характеру. Крім того, всім заважає хитрий АГЕНТ, а учасники вибувають, як пішаки з гри. Тільки одна людина виграє та отримує солідну знижку на табір наступного року.

Поїздка до гірської хати на Вєрхомлі (1 х за перебування) — пішохідний похід гірськими вершинами до притулку ПТТК на Вірхомлі, що знаходиться на висоті 887 м. Після повернення до центру на відпочиваючих чекає багаття з ковбасками.

Стрільба (1 х 2 години) — включає статичну стрілянину з пневматичної зброї (рушниці, пістолета) по цілі та рухомим мішеням.

ASG (2 х 2 год., 1 х 4 год.) — гра, яка відображає реальне поле бою на спеціально підготовленій місцевості. Заняття включають: тактичні вправи, командні сигнали, навчання та бої воєнізованих формувань із застосуванням копій зброї АК47.

Гірські велосипеди (3 х 2 години) — заняття проводяться в гірській місцевості, щоразу складність маршрутів коригується з урахуванням віку та навичок учасників. З міркувань санітарії кожен учасник повинен мати власний шолом.

Командні ігри (3 х 1 год) — заняття з окремих видів спорту, таких як футбол, баскетбол, пляжний волейбол.

Заняття музикою (3 х 1 година) — так звані «танці», вивчення основних кроків і візерунків зумби під музику.

Долікарська перша допомога (1 х 2 години) — навчання наданні першої допомоги.

Поїздка по руслу річки (1 х 2 години) — прогулянка по річці пішки.

Біологічна регенерація в СПА (4 х 2 години) — відпочинок і відновлення після важкої діяльності протягом усього дня. Учасники користуються сухою сауною, паровою лазнею, гідромасажем у джакузі, різними видами оздоровчих ванн. Ми навчаємо, як піклуватися про здоров’я та принципам правильного використання релаксації в СПА.

Розміщення:

Спортивно-оздоровчий центр Alpina в Мушині-Злоцькому. Об’єкт повністю огороджений та контролюється. Номери преміум для 2-, 3-, 4-, 5-місних номерів з санвузлами та одна кімната-студія 2 + 4 зі спільною ванною кімнатою.

Додаткова програма:

Експедиція на квадроциклах у дику місцевість — сповнена адреналіну, 2-годинна подорож пустелю Бескидів Сондецьких. Подолаємо пагорби й дикі хащі, перепливемо бурхливий потік. Експедиція під керівництвом інструктора. Ціна 270 зл.

Fluor Game — це нічна польова гра, заснована на історії стекінгу, під час якої учасники, оснащені УФ-лампами та флюоровими паличками, будуть шукати інформацію, невидиму для людського ока. Ціна 100 зл.

Харчування:

Цілий день (3-разове + десерт на обід) в їдальні курорту. Сніданки та вечері з великою різноманітністю у вигляді шведського столу, обіди з можливістю додаткових доповнень. Перший прийом їжі: вечеря по прибутті, останній прийом їжі: сніданок на виїзді та обід у зворотному напрямку. У зв’язку з часом у дорозі просимо надати учасникам кошти на придбання додаткового харчування та напоїв під час подорожі. Є можливість замовити вегетаріанську дієту без додаткової оплати.

Вартість програми та зміни:

  • 25 червня — 5 липня 2022 року — від 2649 зл
  • 6 липня — 16 липня 2022 року — від 2549 зл
  • 17 липня — 27 липня 2022 року — від 2549 зл
  • 28 липня — 7 серпня 2022 року — від 2499 зл
  • 8 серпня — 18 серпня 2022 року — від 2499 зл
  • 19 серпня — 29 серпня 2022 року — від 2399 зл

Наразі оплата можлива тільки з картки туриста за лінком або за рахунком в злотих через польський банк!
Лінк на оплату висилаємо після підтвердження бронювання. Оплата знімається в злотих.

Що включено?
  • проживання в таборі 10 ночей (11 днів);
  • вказане харчування;
  • мед. страхування за програмою Signal Iduna Polska TU SA: NNW 15 000 зл.;
За додаткову плату
  • Проїзд від вашого міста до лагерю.

Додаткова інформація:

Необхідне спорядження для табору: теплий одяг та плащ, невеликий рюкзак, взуття для походів, додаткове взуття, яке може пошкодитися, купальний костюм, сонцезахисні окуляри, кепка, крем з УФ-фільтром, шкільний квиток, власний велошолом для гігієни обов’язковий.

Запланований прибуття на курорт о бл. 21.00. Плановий виїзд з центру о бл. 07:00.
Власний доступ: заїзд не раніше о 18.30, відправлення не пізніше 08.00.

Тури по всьому світу від провідних туроператорів України та наші авторські тури

Підпишись