Купить тур из Украины

Blog

Оздоровчий табір з уроками польської мови

Uniejów, База відпочинку Вантур

При бронюванні туру можлива посадка в різних містах Польщі, основні з яких (інші міста — уточнюйте):
Катовіце, Краків, Гданськ, Варшава, Познань, Лодзь, Вроцлав

11 днів в таборі для дітей 8-16 років

Відпочинок у першому польському термальному курорті — Uniejów, буде справді особливим! Ви відчуєте туристичну атмосферу міста, розташованого приблизно за 60 км від Лодзі, на річці Варта, біля Єзьорського водосховища. Ви користуєтеся сучасним термально-басейним комплексом, обладнаним критим і відкритим басейнами та оздоровчим комплексом, джакузі, дикою річкою, гіркою, замком та дитячим басейном.

Опис програм в таборі:

Ви опинитеся в центрі «VANTUR» у Ксенжних Млинах (близько 15 км від Унеюва), в оточенні лісів, біля річки Варта. Інфраструктура центру забезпечить вас розвагами: майданчики для пляжного футболу та волейболу, багатофункціональний зал, камін та дискотека, накрите місце для багаття. Ви також відвідаєте чудовий термальний і басейнний комплекс у Унеюві.

Виберіть одну з підготовлених програм і насолоджуйтесь відпусткою. Відвідавши Zoo Safari Borishev, ви опинитеся «під рукою» з найнебезпечнішими хижаками світу, такими як: білі бенгальські тигри, білі леви, снігові барси, а також лемури, буйволи та тапіри. Крім того, ви побачите 8 видів антилоп, 3 види зебр і 4 види мавп. Є також кенгуру, каймани, бактріанські верблюди. Загалом на майже 26 гектарах зібрано понад 500 тварин, що представляють 90 видів з 5 континентів.

Все це доповнять поїздки до Єзьорського водосховища, з однією з найдовших гребель в країні, та до Уніюва, де розташований середньовічний замок.

Відпочинок з вивченням польської (8-12 років), (13-16 років) 

Якщо ви хочете покращити свої мовні навички та добре провести час серед однолітків, запрошуємо вас у спільну подорож. Ми надаємо 20 годин уроків польської мови в різних формах. Ми приділимо особливу увагу розмовам, діалогам та сценам-симуляторам, які дозволяють подолати мовні бар’єри. Пріоритетом буде практичне використання польської мови в повсякденних ситуаціях, спілкування без стресу та мінімізація вживання наркотиків перед виступом, і все це в невимушеній атмосфері, яку забезпечують досвідчені викладачі. Спільні розважальні заходи з дітьми з інших таборів нададуть чудову можливість перевірити свої щойно набуті мовні навички. Ми надаємо всі дидактичні матеріали, необхідні для проведення занять.

До участі в таборі запрошуємо як іноземців, так і дітей польських сімей, які щодня проживають за межами країни.

Після занять ви відпочинете, реалізувавши насичену оздоровчу програму. На вас чекають командні види спорту: пляжний волейбол, футбол, а також індивідуальні дисципліни (бадмінтон, дартс, кубок). Разом з іншими учасниками табору ви гратимете в настільні ігри, вечірні ігри, карткові ігри та каламбури, розвиватимете свій талант на уроках мистецтва та у складній польовій грі. Увечері вам також не буде нудно, ми організуємо: маскарадну вечірку, піжамну вечірку, вечір кіно та багаття з ковбасами. Справжньою перлиною табору стануть дві поїздки до терм у Унеюві та поїздка в зоопарк-сафарі в Борисшеві. Спортивні заняття з елементами бойових мистецтв (бокс, кікбоксинг, карате, дзю-дзютсу) — покращують координацію рухів, зміцнюють м’язи, розвивають спритність, підвищують працездатність організму, формують імунітет, вони відновлюють і зміцнюють впевненість у собі, вчать смирення, самоконтролю, співпраці в групі та подолання стресу. Додатково, за бажанням, ви можете взяти участь в екологічних заняттях, які проводять працівники місцевої лісової інспекції.

Розміщення:

База відпочинку «ВАНТУР» у 3-місних номерах з санвузлами в готельному павільйоні, в оточенні лісу, біля річки Варта. У центрі — майданчики для пляжного футболу та волейболу, багатофункціональна кімната, камін та дискотека, накрите місце для багаття.

Додаткова програма:

Мультимедійний пакет: майстер-класи по будівництву марсоходів (міні майстер-класи з робототехніки 2 години), VR «Віртуальна реальність» (дві прогулянки на американських гірках і танцювальна гра), майстер-класи з використанням 3D-друку (бл. 40 хвилин) — ціна 120 зл./ос.

Відвідування ферми альпак «Альпаки Кудакі» (бл. 2 год.) – знайомство з альпаками та іншими мешканцями ферми, годування з рук, обійми, погладжування, прогулянки з альпаками навколо – ціна 90 злотих/особа.

Мильні майстер-класи з альпаками (прибл. 2 години) — виготовлення 2 гліцеринового мила + відвідування ферми альпак (прибл. 15 хвилин) — ціна 100 злотих/особа.

Пакет «Світ та астрономія» (бл. 5 год.) – вечірнє спостереження неба за допомогою телескопів, 40-хвилинний сеанс про найстарішу зірку, «подорож» на
Місяць за допомогою VR-шоломів – ціна 210 злотих/особа.

Харчування:

Цілий день (3-х разове харчування у формі шведського столу). Перший прийом їжі: вечеря по прибутті. Останній прийом їжі: сніданок у день від’їзду та запакований ланч на зворотному шляху. Виїзд дитини, яка потребує спеціального харчування, можливий лише після отримання згоди організатора не пізніше ніж за 21 день до початку перебування (дієта може оплачуватися додатково). Ми забезпечуємо учасникам постійний доступ до питної води на курорті.

Вартість програми та зміни:

  • 25 червня — 5 липня 2022 року — від 1849 зл
  • 6 липня — 16 липня 2022 року — від 1849 зл
  • 17 липня — 27 липня 2022 року — від 1849 зл
  • 28 липня — 7 серпня 2022 року — від 1849 зл
  • 8 серпня — 18 серпня 2022 року — від 1849 зл
  • 19 серпня — 29 серпня 2022 року — від 1849 зл

Наразі оплата можлива тільки з картки туриста за лінком або за рахунком в злотих через польський банк!
Лінк на оплату висилаємо після підтвердження бронювання. Оплата знімається в злотих.

Що включено?
  • проживання в таборі 10 ночей (11 днів);
  • вказане харчування;
  • мед. страхування за програмою Signal Iduna Polska TU SA: NNW 15 000 зл.;
За додаткову плату
  • Проїзд від вашого міста до лагерю.

Додаткова інформація:

Програма буде реалізована в повному обсязі, а порядок занять визначатиме персонал табору залежно від погоди та психофізичних схильностей учасників. У вартість не входить: доплата за транспорт з міст Польщі, зазначених у маршруті. Вхідний квиток до комплексу термальних басейнів у Унеюві охоплює користування критим і відкритим басейнами, включаючи басейни з термальною розсолом, не включає плату за відвідування ресторану та зони сауни.

При собі необхідно мати: кваліфікаційний квиток, водонепроникну куртку та теплий светр (або фліс), спортивний костюм, купальний костюм, рушники (пляжні та банні рушники), шкільний квиток і не менше двох пар спортивного взуття, шапку, сонцезахисні окуляри. і захисний крем з УФ-фільтром. Ми надаємо всім спеціалізоване обладнання, необхідне для реалізації програми індивідуальних таборів.

Запланований прибуття на курорт між 18.30-19.30. Запланований виїзд з центру між 07.30-08.30. Власний доступ: заїзд не раніше о 18.00, виїзд не пізніше 08.00.

Тури по всьому світу від провідних туроператорів України та наші авторські тури

Підпишись